Beweegcoach Marian Roest

Beweegcoach Marian Roest

Ik ben Marian Roest. Sinds 2017 werk ik als beweegcoach (senioren) voor Etten-Leur Actief in de wijken Centrum West, Centrum Oost en Hooghuis. Daarnaast ben ik regelmatig te vinden in de beweegtuin bij JT-fitness (Francescolaan 171) om uitleg te geven over het gebruik van de toestellen en advies over bewegen. Verder werk ik als verpleegkundige bij Avoord.

Elke maandag van 10.30u tot 11.00u begeleid ik samen met Ina Stevens de inwoners van Etten-Leur die mee willen doen met bewegen, bij het beweegpunt in en rond Den Drempel. Je kunt kiezen voor binnen of buiten te bewegen. Vooraf aanmelden is niet nodig en iedereen kan vrijblijvend aansluiten die een halfuur wil bewegen. Daarna is er gelegenheid om samen een kopje koffie of thee te drinken, geïnitieerd door ”Ontmoeten in West” (Present in vriendschap) waardoor er ook aandacht is voor het sociale. Op deze manier helpt samen bewegen tegen eenzaamheid.

Heeft u vragen over bewegen en vitaliteit, of heeft u een leuk idee voor een beweegactiviteit, neem dan contact met mij op dan kunnen wij samen kijken wat er mogelijk is. Spreek mij op maandag gerust aan of u kunt mij bellen op 06-51413389 of mailen naar m.roest@avoord.nl